Skip to content
Tegning på Glyptoteket

Søndagstegning på Glyptoteket

Få minutter fra Hovedbanegården og Rådhuspladsen ligger det fantastiske Ny Carlsberg Glyptotek, hvor vi tegner de smukke skulpturer. Du lærer at måle, se proportioner, linjer og toner m.v., så du kan gengive kunstværkerne på papiret. Du vælger selv skulptur og arbejder i eget tempo.

Du får individuel vejledning, og kurset er for alle niveauer i tegning, både for voksne, unge og børn (f.eks. sammen med forældre/bedsteforældre). 

Medbring

Du skal selv medbringe bløde blyanter, viskelæder og papir. Husk også evt. mad og drikke til den fælles pause i kælderen. Vi låner klapstole og evt. tegneunderlag. 

Værd at vide

Mødested: Springvandet i museets havesal, Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V.

OBS: Entré til Glyptoteket er ikke inkluderet i kursusgebyret – årskort kan ofte betale sig til flere besøg. Årskort kan købes på museet (voksne 275 kr., studerende og under 27 år 150 kr.).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 08.09.2024 11:00-13:35 Ny Carlsberg Glyptotek Helle Witte
2 Søndag 15.09.2024 11:00-13:35 Ny Carlsberg Glyptotek Helle Witte
3 Søndag 22.09.2024 11:00-13:35 Ny Carlsberg Glyptotek Helle Witte
Se alle Se færre
Helle Witte
Underviser

Helle Witte

Helle Witte er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze i 1998. Hun har siden arbejdet med kunst, maleri, scenografi, udsmykning, indretning, undervisning, kunstrejser, illustrationer og alt muligt andet, der kræver et visuelt ind- og udtryk.

Som barn gik Helle Witte på steinerskole i Gentofte. Siden tog Helle til Italien for at videreuddanne sig som kunstner. Siden studieårene i Firenze har Helle boet og arbejdet i flere byer i Italien, Spanien og Frankrig. I dag er helle bosat i Gentofte, og vi er så heldige, at hun underviser her hos FOF Nordsjælland.

 

»Jeg bruger samtidig hele mit erfaringsfelt inden for farver, valør, lys og skygge mm. qua min uddannelse som professionel billedkunstner fra et meget naturfagligt og teknisk præget universitet som kunstakademiet i Firenze og de renæssance-inspirerede observeringsteknikker som blev brugt af Michelangelo og Leonardo Da Vinci med flere.«