Skip to content
Madkurser for familier hos FOF København

Mad og vin

Lær at lave mad på et madkursus i København og hele hovedstaden

Lær at lave mad på en ny, anderledes og sjovere måde på et madkursus i København og omegn. Vi tilbyder en lang række forskellige madkurser, hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen. Prøv eksempelvis anti-inflammatorisk kost, italiensk mad, vegetarmad, bagekursus, fyldte chokolader, mexicansk street food – og meget, meget mere! Lær at tilberede spændende og eksotiske retter til både hverdag og fest. Vi har også madkurser for familier og kokkeskole for børn og unge.

Ofte stillede spørgsmål – Madkurser

  • Hvor foregår jeres kurser i madlavning?

    Vores madkurser foregår bl.a. i København, Tårnby, Frederiksberg, Gentofte, Lyngby og Bagsværd, og du kan med garanti finde et madkursus, der ligger tæt på dig. Find adresser under holdinfo.

  • Kan jeg få skræddersyet et madkursus?

    FOF København arrangerer gerne madkurser for grupper, der har et specifikt ønske til undervisning og kursusindhold. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om et kursus i madlavning hos Ditte Marie Friis på dmf@fofkbh.dk.

Sådan foregår vores madkurser

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

madkurser for børn og unge

Køkken i børnehøjde

Lad dit barn få sjove og lærerige oplevelser sammen med andre madglade børn. Børn har en enorm glæde og interesse for madlavning, og her får de lov at dufte, røre, smage og ikke mindst eksperimentere i køkkenet.

Madlavning for børn og familier

Madkurser for familier

På vores madkurser for familier laver børn og voksne lækker mad, kager og søde sager sammen. Børnenes sanser for smag og kvalitet og gode kostvaner udvikles mens I hygger jer sammen.