Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.
Læs mere herAlle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.
Læs mere herEuropa byder på noget af verdens allerbedste mad. Det sydeuropæiske køkken er blandt andet karakteriseret ved et fokus på gode råvarer og på ganske særlige tilberedningsmetoder. På vores madkurser i det italienske og det franske køkken går vi på kulinarisk opdagelse i traditionerne og når både rundt om forskellige regionale specialiteter og klassiske retter. Vi laver alt fra fra saucer og dressinger til primo og secondi piatti. Du kan også dykke ned i specialiteter som franske oste eller få åbnet øjnene for det østeuropæiske køkken. Vi garanterer, det bliver en velsmagende oplevelse!
Det danske køkken har fået en renæssance, og der er masser af spændende retter, som vil vække glæde på mange spiseborde. Vi har både madlavningskurser, der tager fat i en bestemt ret, som f.eks. bøf bearnaise, og madkurser der henvender sig specielt til en særlig gruppe, f.eks. mænd. Se de mange spændende madlavningskurser her.
Tag med sydpå eller genopdag det danske køkken på et af vores mange madlavningskurser, som du kan læse meget mere om herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk