Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Madkurser hos FOF København

Anti-inflammatorisk mad

Med en anti-inflammatorisk kost kan du afhjælpe og bekæmpe niveauet af betændelse i kroppen, der giver gener og sygdomme som allergier og gigt. 

Lær at lave mad, der vedligeholder og styrker dit immunforsvar med antioxidanter og særligt omega-3 fedtsyrer. En anti-inflammatorisk kost er ikke kun god for sener, led og muskler – den giver også mere overskud og velvære i hverdagen. Få inspiration til aftensmåltidet, salater, grønne retter, desserter og smoothies. 

Medbring

Stavblender, to mindre skåle, drikkevarer, viskestykker, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til rette, som er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.
Der bruges ikke råvarer med gluten.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.01.2021 10:00-16:00 KBH V, Humletorvet Bettina Brønnum Lohse
Underviser

Bettina Brønnum Lohse

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.scient.soc med diplom i ernæring og sundhed.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har arbejdet indenfor mange forskellige aspekter af madens univers. Med baggrund i min uddannelse og mine rejser som kulturgeograf, har jeg udviklet en dyb kærlighed til de italienske, spanske og asiatiske køkkener. Derudover arbejder jeg med sanselig mad med mange grøntsager, opskriftsudvikling, gastronomisk teambuilding og reducering af madspild.

Undervisningserfaring: Har undervist siden 2008.