Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Madkurser i vegetarmad og vegansk hos FOF København

Tip-top tarme

Dine tarmbakterier har indflydelse på dit immunforsvar, din vægt og din hjerne. Ved at ændre på kosten kan man ændre på bakteriesammensætningen i tarmen. 

Vi skal lave mad med mange grøntsager, bælgfrugter, fibre og meget mere, som er præbiotika – dvs. mad til de gode tarmbakterier. Vi siger farvel til sukker og gennemgår de fødevarer, som dine tarme ikke kan lide. Bliv klædt på til at kreere uimodståelige retter, som giver en god mavefornemmelse, mere energi og velvære. 

Medbring

Viskestykker, karklud, forklæde, en god køkkenkniv, skål og stavblender. 

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 23.01.2021 10:00-16:00 KBH V, Humletorvet Kirsten Mechlenborg
Kirsten Mechlenborg underviser hos FOF København
Underviser

Kirsten Mechlenborg

Uddannelse: Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har en videreuddannelse i funktionel medicin, der omhandler næringsstoffer og sygdomme. Derudover er jeg certificeret NLP master coach og stresscoach.

Undervisningserfaring: Jeg giver individuel kostvejledning, underviser i sund kost i relation til sygdomme og holder foredrag indenfor sundhed, ernæring, livsstil og motion. Jeg giver også stresscoaching og hjælper folk til at få en bedre balance. Endelig så startede jeg med at undervise hos FOF i 1992.

Andet: Gennem viden inden for mad, ernæring og stress/balance motiverer jeg andre mennesker til en øget livskvalitet. Det handler ikke alene om at spise sundt, men også om nydelse og oplevelsen af, at det er godt. Jeg arbejder med en stor respekt for det enkelte menneske og har en anerkendende tilgang.