
FOF København og Nordsjælland
Få ny inspiration til grøn mad! Lær at lave farverige og velsmagende vegetarretter med fokus på umami, proteiner og gode råvarer.
Inspireret af alverdens køkkener – også det danske – vil vi tilberede vegetariske retter, der bringer det bedste frem i råvarerne med fokus på farver, smage og konsistenser.
Hvordan man får umami (den femte grundsmag) frem i grøntsager, vil også være på dagsordenen. Få masser af inspiration til vegetarisk mad både til hverdag og fest. Hør mere om, hvor proteiner kommer fra, hvordan man kan bruge mindre kendte grøntsager og hvorfor det er ekstra vigtigt at tænke på umami og meget andet.
Kurset er for både nye og erfarne vegetarer. Det er også for dig, som ikke er vegetar, men gerne vil inspireres til at spise mindre kød.
Drikkevarer
Viskestykke og karklud
En god køkkenkniv og forklæde
2–3 bøtter til evt. madrester
Råvarer er inkluderet i prisen, og der bruges fortrinsvis økologiske råvarer
Tilmelding lukker ca. 7 dage før kursusstart af hensyn til planlægning og indkøb
Tilmeld dig gerne i god tid for at sikre din plads
Klik på et tidspunkt for mere info og tilmelding.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.
Se mere