Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Madkurser i vegetarmad og vegansk hos FOF København

Vegetarisk mad - inspireret af Yotam Ottolenghi

Den engelsk-israelske tv-kok og restaurantejer Yotam Ottolenghi er verden rundt kendt for sine mange kogebøger med israelsk-, mellemøstligt- og middelhavs-inspireret mad.

Yotam Ottolenghi er ikke selv vegetar, men mange af hans opskrifter er vegetariske, og det er netop dem, vi skal fokusere på til dette kursus. Ottolenghis mad kan virke uoverskuelig og tidskrævende at gå i gang med selv, fordi der er mange forskellige opgaver og håndteringer undervejs, men det er ikke vanskeligt, og der er meget at vinde ved logistisk planlægning.

Vi skal b.la. lave underviserens personlige favoritter:

  • Butternut squash med ingefærtomater og lime-yoghurt
  • Fyldte portobellosvampe
  • Grillede broccoli med en sød tahindressing
  • Tomatsalat med wasabi/mascaponecreme og pinjekerner

Vi mødes fire søndage og laver en fuld middag hver gang, som vi afsluttende nyder ”family style”.

Da de enkelte workshops ikke bygger ovenpå hinanden, står det dig frit for at tilmelde dig en eller alle. Der er forskellige opskrifter på menuen hver gang, og det er ikke en forudsætning, at du skal deltage til en workshop for at kunne få udbytte af de andre.

Kurset er for både vegetarer og dig, som blot ønsker inspiration til kødfrie dage. Kurset er også velegnet til dig, som ikke tåler gluten, da de fleste rettet tilberedes uden gluten. Kontakt underviseren på forhånd, hvis du har glutenallergi. 

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til madrester – og der vil være rester.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

Information

  • Dato 02.02.2021-02.02.2021
  • Adresse Skovgårdsskolen
    Skovgårdsvej 56
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Køkken
  • Bemærkninger Forløb 4 af 4. Da de enkelte workshops ikke bygger ovenpå hinanden, står det dig frit for at tilmelde dig en eller alle. Der er forskellige opskrifter på menuen hver gang, og det er ikke en forudsætning, at du skal deltage til en workshop for at kunne få udbytte af de andre.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.02.2021 17:00-21:30 Skovgårdsskolen Jacob Hasle Nielsen
Underviser

Jacob Hasle Nielsen

Uddannelse: Intensivsygeplejerske, master i katastrofehåntering og yogalærer.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i madlavning i flere år, bl.a. i det italienske køkken, alt om lam og vegetarmad. Jeg er en ivrig hobbykok som brænder for at formidle min viden til kursister.