Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Kursus i vegetarisk mad hos FOF København

Vegetarisk mad

Inspireret af alverdens køkkener – også det danske – vil vi tilberede vegetariske retter, der bringer det bedste frem i råvarerne med fokus på farver, smage og konsistenser.

Hvordan man får umami (den femte grundsmag) frem i grøntsager, vil også være på dagsordenen. Få masser af inspiration til vegetarisk mad både til hverdag og fest. Hør mere om, hvor proteiner kommer fra, hvordan man kan bruge mindre kendte grøntsager og hvorfor det er ekstra vigtigt at tænke på umami og meget andet.

Kurset er for både nye og erfarne vegetarer. Det er også for dig, som ikke er vegetar, men gerne vil inspireres til at spise mindre kød.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

  

Foto: Gustav Gjedde

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.11.2020 17:30-20:55 Nyboder Skole Elizabeth Palmgren
2 Mandag 07.12.2020 17:30-20:55 Nyboder Skole Elizabeth Palmgren
3 Mandag 04.01.2021 17:30-20:55 Nyboder Skole Elizabeth Palmgren
Se alle Se færre
Underviser

Elizabeth Palmgren

Uddannelse: Grundforløb som kok.
Læst Ernæring og sundhed på Professionshøjskolen Metropol (2014-2017)
Læser biologi på Københavns Universitet (2018 -)

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har siden en rejse til Japan i 2013 været interesseret i japansk madkultur. Særligt i det japanske tempelkøkken shojin ryori, og hvordan man får grøntsager til at smage af mere. Jeg har i 2016 studeret shojin ryori på det japanske tempel Yochi-in i Wakayama Prefecture og i Kyoto på restauranten Izusen, og i den forbindelse besøgt shojin ryori-kokke over hele Japan.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist voksne i velsmag, det gode liv og sundhed. Unge har jeg undervist i madlavning og sundhed.

Andet: Min madfilosofi er, at lade mig inspirere globalt, men helst anvende danske sæsonbestemte råvarer og aldrig smide noget ud.