Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Dansemotion hos FOF København

GROOVE

GROOVE er en sjov og nem danseform, som alle kan være med til. Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert!

Til hvert nummer introduceres 1-3 simple trin, som danses på den måde, som føles rigtig og lækker for DIG. Gennem dansen integreres motion, leg og masser af kreativitet, og du vil hurtigt opleve en endnu bedre kontakt til din krop. 

Hver time opbygges som et flow, hvor vi kommer gennem en variation af trin og genrer, så hele kroppen bliver aktiveret og styrket.

GROOVE er ren forkælelse for dig, og vi kommer til at ha’ en fest sammen på dansegulvet! 

Ingen forkundskaber nødvendige – alle kan være med.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.09.2020 19:30-20:40 KBH V, Buen Barbara Szorad
2 Onsdag 16.09.2020 19:30-20:40 KBH V, Buen Barbara Szorad
3 Onsdag 23.09.2020 19:30-20:40 KBH V, Buen Barbara Szorad
Se alle Se færre
Underviser

Barbara Szorad

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer fra YogaWorks i 2010. Derudover har jeg deltaget i supplerende kurser og workshops i yoga, meditation, afspænding og dans.

Undervisningserfaring: Jeg underviser i hatha yoga, vinyasa flow, yin yoga samt blid/restorativ yoga med varierende sekvenser og temaer. Udover yoga- og danseundervisning arbejder jeg som life coach og psykoterapeut.

Andet: Med min yogaundervisning ønsker jeg at hjælpe dig til indre ro, balance samt kropslig, psykisk og mental bevidsthed og velvære.