Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Dansemotion hos FOF København

Latino Mix

Latino Mix er dans og træning med inspiration fra Latinamerika.

Det er en skøn blanding af pilates, yoga og dans, der forener koordinering, kreativitet, reflekser – og forbedrer din kropsholdning.

Alt sammen til god musik fra hele verden.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 11.09.2020 17:10-18:20 Engelsborghallen Rosa Isabel Cuc
2 Fredag 18.09.2020 17:10-18:20 Engelsborghallen Rosa Isabel Cuc
3 Fredag 25.09.2020 17:10-18:20 Engelsborgskolen Rosa Isabel Cuc
Se alle Se færre
Isabel Cuc underviser hos FOF København
Underviser

Rosa Isabel Cuc

Opvokset i en traditionel mayafamilie i Campeche i det sydlige Mexico. I Mexico City, hun tog en BA i spansk sprog og litteratur og en MA i latinamerikastudier fra Universidad Autónoma de México i Mexico City, der er et af Latinamerikas største og ældste universiteter.

Isabel har arbejdet mange år som gymnasielærer i spansk og litteratur i Mexico City samt på universiteter i Mozambique og Nicaragua. Dertil har hun i adskillige år undervist udlændinge i spansk i både Mexico og Danmark. Hun har boet i Danmark i to perioder siden 2001. Hun er meget interesseret i spansk og latinamerikansk kultur, og hun inddrager litteratur, film, musik, dans og meget andet i sin undervisning.

Derudover er Isabel også danselærer i salsa og  latino mix. Hun er uddannet i moderne dans i Mexico City og siden 2002 har hun været lærer i latinamerikanske rytmer: salsa, merengue og mambo. Under kunstnernavnet Laisa har hun lavet forskellige koreografier i Mexico, Mellemamerika, Mozambique og Danmark.

Læs mere på cucrisa.wixsite.com/laisa