Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Seniorbevægelse og dans hos FOF København

Seniorbevægelse og dansesjov

Her er ikke noget rigtigt eller forkert. Vi flyder frit med musikken og med simple grundtrin. Vi bevæger os på en måde, som føles rar for alle, og som tager hånd om særlige behov.

Musikken spænder vidt fra blandt andet Fred Astaire til Stevie Wonder, god gammel disco fra 70'erne og nyere hits. 

Målet er danseglæde, livsnydelse og et smil på læben.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 01.09.2020 11:15-12:15 Dansekapellet Linda Heller Langkilde
2 Tirsdag 08.09.2020 11:15-12:15 Dansekapellet Linda Heller Langkilde
3 Tirsdag 15.09.2020 11:15-12:15 Dansekapellet Linda Heller Langkilde
Se alle Se færre
Underviser

Linda Heller Langkilde

Fag/aktivitet: Dans, yoga, senior motion m.m.

Uddannelse: Linda elsker at danse og har danset det meste af sit liv bl.a. som barnedanser på Pantomime Teatret i Tivoli og har modtaget undervisning på københavnske danseskoler. Hun har praktiseret dans: moderne, jazz, fri dans m.m. i mere end 30 år, er professionel danseunderviser, optaget i Dansehallerne som DH kunstner i 2016. Hun underviser i flere former for dans og udvikling.

Linda har også en 100 timers yogalæreruddannelse fra Yogamandala ved Kristina Lindbjerg Vedøe og har praktiseret yoga siden år 2000. Desuden 40 teorimoduler samt et Mindfull Self Compassion kursus. Læs mere om Linda her: https://www.langkildekommunikation.dk/om/

Andre faglige kvalifikationer: Oprindeligt er hun uddannet Cand.Comm fra RUC i Kommunikation og psykologi og som meritlærer fra Frederiksberg seminarium. Hun arbejder sideløbende som selvstændig med fokus på typologi og kroppens ressourcer. Afholder danseevents, workshops og happenings for private grupper og i erhvervslivet, så som spring for livet. Fri morgendans Ofelia Plads m.m.

Undervisningserfaring: Tilknyttet FOF og Skodsborg Spa og Fitness siden 2016 som instruktør. Linda har undervisningserfaring, som lærer og pædagogisk udvikler og underviser gennem mere end 15 år. Har bl.a. undervist i idræt m.m. i folkeskolen i ca. 4 år.