Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Hensyntagende motion hos FOF København

Træning - hjerte/kredsløb

Efter en hjerteoperation eller en blodprop i hjertet er det af stor betydning at dyrke motion.

Via forskellige gymnastiske øvelser forbedrer vi kredsløbet, udfordrer udholdenheden og lærer vores fysiske reaktioner og grænser at kende.

Kompetente fagpersoner vil sørge for, at øvelserne tilpasses den enkeltes formåen, og der vil blive lagt vægt på muligheden for erfaringsudveksling.

Er du hjertepatient, er din læges accept en forudsætning for deltagelse.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 24.08.2020 13:30-15:00 Lyngby, Fit for Fight Mette Vestergård
2 Mandag 31.08.2020 13:30-15:00 Lyngby, Fit for Fight Mette Vestergård
3 Mandag 07.09.2020 13:30-15:00 Lyngby, Fit for Fight Mette Vestergård
Se alle Se færre
Underviser

Mette Vestergård

Uddannelse: Jeg er uddannet afspændingspædagog fra 1982.

Andet: Jeg underviser i bevægelse og afspænding, hensynstagende hold, ryghold, hjertehold, hold for nye knæ og hofter og genoptræningshold i varmt vand.
På alle mine hold trænes kondition, muskelstyrke og smidighed. Ligeledes styrkes balancen og koordinationen. Undervisningen foregår stående og liggende til afslappet og behagelig musik. Jeg fortæller om kroppens muskler og deres funktioner for at øge elevernes kropsbevidsthed, så de kan undgå skader. Jeg sætter en stor ære i at kende mine elever og vægter det sociale sammenhold højt. Jeg elsker mit arbejde.