Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Hensyntagende motion hos FOF København

Træning - knogleskørhed

Ved aldersbetinget afkalkning er der en moderat øget risiko for at pådrage sig brud. Men med den rette motion og bevidsthed om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige bevægelser og arbejdsstillinger, kan knogletabet begrænses. 

Undervisningen omfatter vægtbærende og dynamiske øvelser, der styrker knoglerne og muskulaturen, og derved støtter ryggen og styrker hoften og vægtbærende øvelser.

Afspændings- og balanceøvelser samt udstrækning indgår.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 25.08.2020 10:50-12:00 KBH S, Kirkegårdsvej Marie Skov
2 Tirsdag 01.09.2020 10:50-12:00 KBH S, Kirkegårdsvej Marie Skov
3 Tirsdag 08.09.2020 10:50-12:00 KBH S, Kirkegårdsvej Marie Skov
Se alle Se færre
Underviser

Marie Skov

Uddannelse: Jeg er uddannet fysioterapeut, og har en dybdegående viden om hvordan kroppen fungerer og reagerer på vores livsstil, samt hvordan det er mest hensigtsmæssigt at træne, så vi får maksimal energi og overskud til at nyde hverdagen. Udover at arbejde som fysioterapeut, har jeg en uddannelse som fitnessinstruktør.

Undervisningserfaring: 
Jeg har mange års erfaring indenfor puls- styrke- og stabilitetstræning, genoptræning efter skader eller operationer, samt kostvejledning og træning i forhold til livsstilssygdomme. Jeg har ligeledes stor erfaring som underviser på bl.a. ryghold, pilates, MBL, puls/styrke, cirkeltræning og diverse specialhold.

Andet: På mine hold er der fokus på kvalitet i træningen, og der bliver taget hensyn til den enkeltes behov og niveau, så alle får mest muligt ud af træningen. Stemningen på holdene er præget af god energi og højt humør!