Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Hensyntagende motion hos FOF København

Træning - slidgigt

Slidgigt er i dag en af de hyppigste ledsygdomme. Mange over 60 år har slidgigt i mindst ét led. Alle grader af slidgigt kan bedres gennem fysisk træning med fokus på øget muskelstyrke og hyppigere og mere bevidst bevægelse af leddene.

Programmet indeholder opvarmning af hele kroppen, øvelser der sigter mod hensigtsmæssig brug af kroppen samt styrketræning, hvor elastikker, vægte, bolde m.m. indgår. Derudover liggende gulvøvelser samt af- og udspænding.

Du vil opleve en forbedret livskvalitet, og at hverdagens gøremål bliver lettere at håndtere.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 25.08.2020 12:10-13:20 KBH S, Kirkegårdsvej Marie Skov
2 Tirsdag 01.09.2020 12:10-13:20 KBH S, Kirkegårdsvej Marie Skov
3 Tirsdag 08.09.2020 12:10-13:20 KBH S, Kirkegårdsvej Marie Skov
Se alle Se færre
Underviser

Marie Skov

Uddannelse: Jeg er uddannet fysioterapeut, og har en dybdegående viden om hvordan kroppen fungerer og reagerer på vores livsstil, samt hvordan det er mest hensigtsmæssigt at træne, så vi får maksimal energi og overskud til at nyde hverdagen. Udover at arbejde som fysioterapeut, har jeg en uddannelse som fitnessinstruktør.

Undervisningserfaring: 
Jeg har mange års erfaring indenfor puls- styrke- og stabilitetstræning, genoptræning efter skader eller operationer, samt kostvejledning og træning i forhold til livsstilssygdomme. Jeg har ligeledes stor erfaring som underviser på bl.a. ryghold, pilates, MBL, puls/styrke, cirkeltræning og diverse specialhold.

Andet: På mine hold er der fokus på kvalitet i træningen, og der bliver taget hensyn til den enkeltes behov og niveau, så alle får mest muligt ud af træningen. Stemningen på holdene er præget af god energi og højt humør!