Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Yoga hos FOF København

Iyengar yoga

Iyengar yoga har rødder dybt i den klassiske yogatradition. Den giver stabilitet, styrke, koncentration og balance i krop og sind.

I undervisningen vil du møde klassiske yogastillinger og åndedrætsteknikker tilpasset det moderne menneske.

Alle undervisere er internationalt certificerede, har gennemført en 3-årig uddannelse og har min. 6 års erfaring med iyengar yoga – det sikrer dig en tryg og inspirerende undervisning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.11.2020 18:30-20:00 B.K.S. Iyengar Yoga Center Cop Henriette Thiel-Nielsen
2 Tirsdag 01.12.2020 18:30-20:00 B.K.S. Iyengar Yoga Center Cop Henriette Thiel-Nielsen
3 Tirsdag 08.12.2020 18:30-20:00 B.K.S. Iyengar Yoga Center Cop Henriette Thiel-Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Henriette Thiel-Nielsen

Uddannelse: Jeg er uddannet på yogaskolen i København, som nu hedder BKS Iyengaryoga Center CPH. Det er også her jeg som oftest går på kurser med lærere fra hele verden, og selv modtager undervisning.

Undervisningserfaring: Yogaen i alle dens afskygninger fylder meget i mit liv. Jeg har selv undervist siden 1995; nogle perioder lidt - andre perioder som nu, en hel del.
Jeg har arbejdet meget med børn bl.a.i SFO. Det er naturligt for mig at undervise denne aldersgruppe, men jeg underviser dog mest voksne! Både dem med "småskavanker" og specielle behov, og dem uden.