Skip to content

Aftenskolen er fritaget fra kravet om coronapas og mundbind, men da meget undervisning foregår hos samarbejdspartnere, kan man blive spurgt om coronapas og mundbind der, og vi vil derfor opfordre til at have det klart.

Læs mere her

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele forårets program er online 14/12.

Juleyoga hos FOF København

Juleferie med yoga, detox og mindset-træning

Giv dig selv en julegave ved at gøre noget godt for dig selv med yoga, detox og mindset-træning.

Vi hjælper dig med at udrense kroppen med de skønneste friskpressede shots, lækker yoga, åndedrætsøvelser og selvmassage med en udrensende effekt. Du får råd og anvisning på mad, du kan spise i løbet af ugen og dagene efter, så din detox bliver en succes. Efter yogaferien vil du føle dig mere frisk og stærk, se sundere ud og måske lidt smallere om livet? Du får strips med hjem, så du i fred og ro kan teste din syre/base balance, hvilket er en god indikation på din sundhed.

Vi starter med friskpressede shots. Herefter lækker, blid yoga som øger din smidighed, styrke og kropsbevidsthed og får dig ind i afkroge af din krop, som du måske aldrig har besøgt. Vi har særligt fokus på at lindre spændinger i nakke/skuldre/lænd. Inklusiv afspænding og meditation. Du får strips med hjem, så du i fred og ro kan teste din syre/base balance, hvilket er en god indikation på din sundhed.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. Alle kan være med uanset køn, højde og drøjde, og vi tager hensyn til dine skavanker. Dog er der trapper op til salen.

Medbring

Drikkeflaske, behageligt tøj og varme sokker.

Tidligere deltagere siger bl.a.: ”er som massage – bare indefra” og ”utroligt at noget så blidt kan være så effektivt ❤️”.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 27.12.2021 10:00-13:00 KBH K, Teglgårdstræde Jane Abigail Jensen
2 Tirsdag 28.12.2021 10:00-13:00 KBH K, Teglgårdstræde Jane Abigail Jensen
3 Onsdag 29.12.2021 10:00-13:00 KBH K, Teglgårdstræde Jane Abigail Jensen
Jane Abigail Jensen underviser hos FOF København
Underviser

Jane Abigail Jensen

Uddannelse: Jeg har 3 yogalæreruddannelser: Hatha yogalærer fra Indien, Dynamic yogalærer fra Frankrig og Yin yogalærer fra Danmark. Jeg er NLP træner og er desuden uddannet hos Tony Robbins i USA.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har udviklet konceptet BodyMindness for at kombinere træning af krop og mindset, så du kan gå fra din yogatime med klare tanker, ro i sindet, balance, smidighed og styrke i kroppen.

Undervisningserfaring: Erfaring med fysisk træning siden 1996 og coaching siden 2001.