Skip to content

Aftenskolen er fritaget fra kravet om coronapas og mundbind, men da meget undervisning foregår hos samarbejdspartnere, kan man blive spurgt om coronapas og mundbind der, og vi vil derfor opfordre til at have det klart.

Læs mere her

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele forårets program er online 14/12.

Yoga og mindfulness hos FOF København

Nytårsyoga workshop

Hop ind i det nye år med yoga!

Trænger du til at få gang i kroppen efter julens mange hyggetimer og fed julemad? Eller vil du gerne sætte gang i nytårsforsættet før tid? Så skal du tilmelde dig denne tre dages workshop. Vi bruger et par timer tre dage i træk på at sætte os selv i fokus og lægger minderne om juleanden og tankerne om nytårsbraget til side for en stund.

På workshoppen har vi bedre tid til at fordybe os end på de almindelige hold. Vi går i dybden med de forskellige yogastillinger og har, opmærksomheden rettet mod både krop og åndedræt. Iyengar yoga har rødder dybt i den klassiske yogatradition. Den giver stabilitet, styrke, koncentration og balance i krop og sind.

Hver dag har sit eget tema: Stabilitet, twists og restorativ (genopbyggende yoga).

Kom og vær med til en workshop, hvor vi udfordrer kroppen og får et smil på læberne. Alle er velkomne uanset tidligere erfaring med yoga.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 27.12.2021 10:00-12:00 B.K.S. Iyengar Yoga Center Cop Ricki Sørensen
2 Tirsdag 28.12.2021 10:00-12:00 B.K.S. Iyengar Yoga Center Cop Ricki Sørensen
3 Onsdag 29.12.2021 10:00-12:00 B.K.S. Iyengar Yoga Center Cop Ricki Sørensen
Underviser

Ricki Sørensen

Uddannelse: Certificeret Iyengar yogalærer, uddannet fra B.K.S. Iyengar Yoga Center Copenhagen. Med kurser i yogafilosofi og anatomi.

Undervisningserfaring: Undervist i yoga siden 2006.

Andet: Underviser i yoga på hold, privat og i virksomheder.