Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Kor, FOF København

Kor for brummere

Synes du, at du synger falsk eller »ikke har en tone i livet«? 

Her kan alle være med – entusiasme og sangglæde er i centrum. Vi synger ud fra et bredt, populært repertoire og gennem lydøvelser, rytme- og stemmelege arbejdes med sammenhængen mellem krop, vejrtrækning og stemme, hvad enten du er brummer, begynder eller bare sangglad.

Ved at synge opøves en større tillid til øre og stemme.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.09.2020 17:00-18:40 Skolen på La Cours Vej Lise Rydstrøm
2 Torsdag 10.09.2020 17:00-18:40 Skolen på La Cours Vej Lise Rydstrøm
3 Torsdag 17.09.2020 17:00-18:40 Skolen på La Cours Vej Lise Rydstrøm
Se alle Se færre
Underviser

Lise Rydstrøm

Uddannelse: Jeg er cand.mag. i musik og dansk, og har taget en efteruddannelse hos musikere/undervisere i såvel den klassiske som den rytmiske genre (Inge Brink Hansen, Michelle Sander, Elsebeth Brodersen, Nils Raae m.fl.).

Undervisningserfaring: Jeg har arbejdet i gymnasiet, på HF og i den frivillige voksenundervisning siden 1985. Jeg har også erfaring som adjunkt og kordirigent samt sang-og klaverlærer - både rytmisk og klassisk. I 2009 startede jeg mit eget firma “Rydstrøm musik”

Andet: Den røde tråd i mit sang- og korarbejde er at formidle glæde gennem sang – hvad enten du ønsker at kunne bruge din egen stemme noget mere, være bedre til at styre den, eller du har lyst til at synge sammen med andre. På samme måde skal det være sjovt at gå til klaver.