Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Lær at spille klaver eller keyboard hos FOF København

Keyboard i laboratorium

Vi spiller med hovedtelefoner og et keyboard til hver deltager efter noder og becifring samt med eller uden rytmeboks. Vi ser også på opsætning og styring af keyboards.

Undervisningen tilpasses den enkelte deltagers ønsker – begyndere og øvede.

Der er op til 5 deltagere pr. hold.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 25.08.2020 11:00-11:45 FOF Musikskolen Nørreport Makis Tsivitzis
2 Tirsdag 01.09.2020 11:00-11:45 FOF Musikskolen Nørreport Makis Tsivitzis
3 Tirsdag 08.09.2020 11:00-11:45 FOF Musikskolen Nørreport Makis Tsivitzis
Se alle Se færre
Underviser

Makis Tsivitzis

Uddannelse: Jeg har studeret klassisk klaver fra 1978 og senere rytmisk klaver på Æolisk og Pindarion Music School i Athen. Studerede herefter klaver og teori på National Conservatory of Athens (Ethnikon Odeon). Derudover har jeg taget efteruddannelser/kurser på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har spillet med kendte musikere og skuespillere i ind- og udland, bl.a. med Ginger Baker, Hugo Rasmussen, Maria Stenz, Niels Vigild, Tom McEwan med flere.

Undervisningserfaring: Har undervist på aften- og musikskoler i Danmark siden 1999.

Andet: Jeg underviser i klaver, rytmisk klaver, keyboard i laboratorium, soloundervisning klaver - klassisk/rytmisk, klaver - for børn og voksne og el-klaver i laboratorium