Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Lær Arabisk hos FOF København

Arabisk - standardarabisk - begyndere

Vil du gøre verden større, og drømmer du om at lære arabisk?

På dette kursus bliver du introduceret til moderne standardarabisk, som bl.a. bruges i radio, fjernsyn, de skriftlige medier og i undervisningsinstitutioner. Moderne standardarabisk er et fællessprog, som går på tværs af de mange dialekter, som eksisterer i arabiske lande. Dyk ned i sprogkulturen og lær de allermest basale gloser til rejsen.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i standardarabisk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Vi skal ved tilegnelsen af alfabetet, lidt grundlæggende grammatik og en række gloser opnå færdigheder i at læse, forstå, skrive og tale på begynderniveau.

Hvem er målgruppen?

Kurset er målrettet til dig som hurtigt ønsker aktiv sprogbeherskelse med udgangspunkt i lette arabiske tekster og et indblik i den arabiske sprogkultur. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Naser Tahtamouni
2 Mandag 14.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Naser Tahtamouni
3 Mandag 21.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Naser Tahtamouni
Se alle Se færre
Underviser

Naser Tahtamouni

Uddannelse: Skolelærer.

Undervisningserfaring: 15 års undervisningserfaring i arabisk - modersmålsundervisning og voksenundervisning.