Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær græsk hos FOF København

Græsk - niveau A1

Har du allerede godt kendskab til græsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i græsk for begyndere?

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie i Grækenland, hvor du ønsker at begå dig på simpelt græsk eller hvis du vil læse mere eller mindre flydende.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi med sætningskonstruktion og læsning. Vi repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik og simpel syntaks.

Særligt fokuserer vi på, hvordan man laver små sætninger, udsagnsord i nutid og navneord. Du lærer også datid og de vigtigste stedord. Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur, og vi læser tekster eller dialoger der handler om forskellige lokale traditioner og højtider. 

Hvem er målgruppen?

Græsk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår skriftlige sætninger som vejledninger og anvisninger, og har styr på alfabetet. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx en lille historie om dig selv, en dialog eller et postkort.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 15.09.2020 19:00-20:40 Engelsborgskolen Angeliki Alexiou
2 Tirsdag 22.09.2020 19:00-20:40 Engelsborgskolen Angeliki Alexiou
3 Tirsdag 29.09.2020 19:00-20:40 Engelsborgskolen Angeliki Alexiou
Se alle Se færre
Underviser

Angeliki Alexiou

Uddannelse:
MA i pædagogisk antropologi, uddannelse og globalisering hos Aarhus Universitet, DPU, Danmark
BA i Grundskoleundervisning og Uddannelse hos Aristotle Universitet i Thessaloniki, Grækenland

Undervisningserfaring:
Lærer i græsk som andet/fremmedsprog siden 2017
Lærer for voksne og børn siden 2010