Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær græsk hos FOF København

Græsk - niveau A2+

Har du allerede et grundlæggende kendskab til græsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i græsk niveau A2?

Hvordan fungerer undervisningen?

På dette kursus øger du dit ordforråd og forbedrer din talefærdighed, når vi læser lette bøger og korte tekster. Vi fokuserer på hverdagssprog, så du er klædt på til at begå dig i dagligdagssituationer i Grækenland. Vi laver skriftlige øvelser, hvor du lærer at formulere dig om personlige oplevelser og indtryk. Vi fortsætter med at gennemgå grammatikken. Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur.

Hvem er målgruppen?

Græsk niveau A2+ er for dig, som kan forstå hovedindholdet i almindelige dagligdags emner, hvor sproget er klart og præcist, og du kan deltage aktivt i samtalen. Du forstå tekster, der er skrevet i dagligdags sprog eller er arbejdsrelateret. Du kan selv udfærdige enkle typer tekster på det græske alfabet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 29.09.2020 17:00-18:40 Lyngby, Jernbanepladsen Evgenia Kyriakopoulou
2 Tirsdag 06.10.2020 17:00-18:40 Lyngby, Jernbanepladsen Evgenia Kyriakopoulou
3 Tirsdag 20.10.2020 17:00-18:40 Lyngby, Jernbanepladsen Evgenia Kyriakopoulou
Se alle Se færre
Underviser

Evgenia Kyriakopoulou

Uddannelse: BA i Engelsk Litteratur, TEFL (engelskundervisning som fremmedsprog) og spansk (Middlesex University, 1999), MA i Engelsk Litteratur og Billedkunst (The University of Reading,2000), Cambridge DELTA (Diplom i undervisning i engelsk til voksne, 2008), Diplom i spanskstudier (Centro de Lenguas Modernas, Universidad de Granada, 2004).

Lige nu læser jeg en kandidatgrad i Spansk Undervisning som Fremmedsprog (Universidad de Barcelona, online).

Andet: Jeg har boet 7 år i Spanien og taler flydende spansk.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i Spanien og Grækenland siden 2000 og har haft min egen sprogskole i Grækenland i årene 2011-2020.