Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær græsk hos FOF København

Græsk - niveau B1+

Er du ved at have overblik over den græske grammatik, og har du mod på at læse korte originale græske tekster og tale om dem på græsk, så er dette holdet for dig. Eller har du færdiggjort vores kursus i græsk niveau B1?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus får du udvidet dit ordforråd og forbedret din talefærdighed gennem samtaler på et dagligdags og tilgængeligt græsk. Det primære fokus er læsning af græske tekster, så du trænes i at skrive forklarende om dine holdninger. Vi fortsætter med at gennemgå og træne grammatikken sideløbende med tekstlæsningen. Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur og historie.

Hvem er målgruppen?

Græsk niveau B1+ er for dig, der kan forstå samtaler om almindelige. Du kan forme mere komplicerede sætninger i alle tider og er blevet fortrolig med brugen af kasus.Du har en solid forståelse for dagligdagstekster og kan referere indholdet. Du forstår lettilgængelige noveller eller tekster som fx blogs, og du føre en samtale og redegøre for dine synspunkter i din tekstlæsning på et rimeligt niveau. Du kan også skrive tekster til dagligdagsbrug.

Max 10 deltagere.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 17.09.2020-07.01.2021
  • Adresse KBH K, Fiolstræde
    Fiolstræde 44
    1171 København K
  • Lokale Lok.2, 3.sal tv.
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Vi er ved at læse den græske roman En krigsfanges historie af Stratis Doukas. Vi er nået til side 51 i bogen. Ved siden af tekstlæsningen laver vi grammatiske øvelser i bogen Ellinika Tora 2+2, 4. udgave. Ellinika Tora 2+2 kan f.eks. bestilles på www.academicbooks.dk eller via underviser første gang.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 17.09.2020 19:00-20:40 KBH K, Fiolstræde Maria Frantzoulis
2 Torsdag 24.09.2020 19:00-20:40 KBH K, Fiolstræde Maria Frantzoulis
3 Torsdag 01.10.2020 19:00-20:40 KBH K, Fiolstræde Maria Frantzoulis
Se alle Se færre
Underviser

Maria Frantzoulis

Uddannelse:
2006: Cand.mag. i moderne græsk ved Københavns Universitet.
2011: A-niveau i klassisk græsk ved Københavns Universitets åben uddannelse.

Andre faglige kvalifikationer: Bosat i Grækenland i 5 år med græsk studentereksamen fra Thessaloniki i 1993.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist på diverse aften- og sprogskoler siden september 2000, og været undervisningsassistent ved Københavns Universitet i perioden 2000-2005.

Andet: Jeg har en passion for moderne græsk litteratur samt nyere græske film. Det græske sprogs udvikling fra antikken med klassisk græsk til det moderne Grækenland med moderne græsk er et spændende område. Jeg har desuden både venner og familie i Grækenland, som hjælper mig med at holde mig opdateret.