Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær græsk hos FOF København

Græsk - niveau B1

Kan du allerede tale og forstå græsk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i græsk niveau A2 eller A2+?

Du er ved at have overblik over grammatikken og det græske verbalsystem, og du kan forme mere komplicerede sætninger i alle tider og er blevet fortrolig med brugen af kasus - og vil gerne lære mere!

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi især med de sproglige kompetencer som vi optræner via tekstlæsning- og gennemgang. Derudover er dine mundtlige udtryksfærdighed gennem samtaleøvelser, hvor du lærer at give udtryk for dine synspunkter om forskellige emner på et rimeligt niveau. Vi arbejder også med at referere indholdet af de noveller eller artikler, som vi læser.

Undervejs øves du også i at skrive tekster til dagligdagsbrug og enkle tekster om emner, der interesserer dig. Vi fortsætter med at gennemgå og træne grammatikken sideløbende med tekstlæsningen.Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur og historie.

Hvem er målgruppen?

Græsk niveau B1 er for dig, der forstår hovedindholdet i dagligdagsemner og -samtaler samt tekster i hverdagssprog eller med relation til dit arbejde. Du kan klare de fleste situationer, der opstår ved rejser i Grækenland. Du kan deltage i samtaler om hverdagsemner og kan fortælle en historie eller give et kort resumé af en bog eller film. Du kan skrive enkle og sammenhængende tekster og skrive personlige breve, hvor du beskriver oplevelser og indtryk.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 15.09.2020-05.01.2021
  • Adresse KBH K, Fiolstræde
    Fiolstræde 44
    1171 København K
  • Lokale Lok.9, 4.sal th.
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Vi bruger ca. 60 % af tiden på at læse græske noveller og ca. 40 % på grammatik i bogen Ellinika Tora 2+2, 4. udgave. Ellinika Tora 2+2 kan f.eks. bestilles på www.academicbooks.dk eller via underviser første gang.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 15.09.2020 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Maria Frantzoulis
2 Tirsdag 22.09.2020 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Maria Frantzoulis
3 Tirsdag 29.09.2020 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Maria Frantzoulis
Se alle Se færre
Underviser

Maria Frantzoulis

Uddannelse:
2006: Cand.mag. i moderne græsk ved Københavns Universitet.
2011: A-niveau i klassisk græsk ved Københavns Universitets åben uddannelse.

Andre faglige kvalifikationer: Bosat i Grækenland i 5 år med græsk studentereksamen fra Thessaloniki i 1993.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist på diverse aften- og sprogskoler siden september 2000, og været undervisningsassistent ved Københavns Universitet i perioden 2000-2005.

Andet: Jeg har en passion for moderne græsk litteratur samt nyere græske film. Det græske sprogs udvikling fra antikken med klassisk græsk til det moderne Grækenland med moderne græsk er et spændende område. Jeg har desuden både venner og familie i Grækenland, som hjælper mig med at holde mig opdateret.