Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær portugesisk hos FOF København

Brasiliansk - niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til brasiliansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i brasiliansk niveau A1?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi videre med det elementære talesprog, så du bliver endnu bedre til at klare dig på egen hånd. Du får udvidet dit ordforråd endnu mere, forbedret din udtale og bliver klædt på til små hverdagsdialoger. Vi arbejder også med grammatikken, men undervisningens fokus er på det mundtlige. Undervejs vil du også få et indblik i den brasiliansk kultur gennem dialogøvelser og de tekster vi læser.

Hvad er målgruppen?

Brasiliansk niveau A1+ er for dig, som allerede forstår små hverdagsord og udtryk, og har forudsætninger svarende til omkring et helt års undervisning. Du kan forstå sammenhængen i korte beskeder og meddelelser, læse korte tekster samt finde bestemte oplysninger i fx hverdagsbrochurer. Du kan udveksle enkel small-talk og vendinger om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan også selv skrive korte beskeder og notater. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 10.09.2020 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Carmina Carvalheiro
2 Torsdag 24.09.2020 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Carmina Carvalheiro
3 Torsdag 08.10.2020 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Carmina Carvalheiro
Se alle Se færre
Underviser

Carmina Carvalheiro

Uddannelse: Carmina er uddannet gymnasielærer med musikvidenskab som linjefag.

Undervisningserfaring: Carmina har over 10 års undervisningserfaring både fra Portugal og Danmark. Hun har været ansat ved FOF København siden 2010, og ligeledes ved Tove Ditlevsen skole (København), hvor hun har undervist i modersmålsundervisning siden 2010.