Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær portugesisk hos FOF København

Brasiliansk - niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til brasiliansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i brasiliansk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Brasilien, hvor du ønsker at begå dig på simpelt brasiliansk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Vi arbejder først og fremmest med det talte sprog, som det tales i Brasilien. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked.

Vi arbejder også med den grundlæggende grammatik. Undervejs vil du også få et indblik i den brasilianske kultur via de tekster vi læser og dialogtræning.

Hvad er målgruppen?

Brasiliansk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt, og som har sproglige forudsætninger svarende til omkring en sæsons begynderundervisning. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.  

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 09.09.2020-27.01.2021
  • Adresse Skolen på Nyelandsvej
    Nyelandsvej 23
    2000 Frederiksberg
  • Lokale Lok.78, bygning C
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Bog: Falar, Ler, Escrever Português, Um Curso Para Estrangeiros (E.P.U.), ISBN 9788521632382 (ny udgave 2017). Du kan købe bogen på nettet.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Raquel Watanabe
2 Onsdag 16.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Raquel Watanabe
3 Onsdag 23.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Raquel Watanabe
Se alle Se færre
Underviser

Raquel Watanabe

Uddannelse: Uddannet i portugisisk/engelsk ved UNIBERO Faculdade Ibero-Americana de Letras e Ciências Humanas - São Paulo, Brasilien.
Er også uddannet tandlæge ved UMC Universidade de Mogi das Cruzes - Tandlægeskolen – São Paulo, Brasilien.

Andre faglige kvalifikationer: Uddannet turistguide i Odense i 2014 og guider jævnligt turistgrupper i Danmark og Brasilien.
Har arbejdet som rejsearrangør, kundeservice og tolk i portugisisk og engelsk.

Undervisningserfaring: 
Har undervist i brasiliansk-portugisisk siden 2012 på forskellige sprogskoler, bl.a. FOF Odense, og store virksomheder som Mærsk, Novo Nordisk, osv. (business undervisning / forretningsportugisisk).