Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær portugesisk hos FOF København

Europæisk portugisisk - begyndere

Drømmer du om at lære portugisisk, og rejse med verdens 6. mest talte sprog? Portugisere lyser op af begejstring, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Portugal eller Brasilien. Her lærer du de mest nødvendige vendinger inden turen.

Hvordan foregår undervisningen?

På lynkurset får du indøvet de nødvendigste gloser og vendinger til ferien i Portugal i et koncentreret og intensivt forløb. Der lægges vægt på udtale og opøvelse af et elementært ordforråd. 

Vores kurser i portugisisk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restauranter.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Undervejs vil du også få et indblik i den portugisiske kultur og brasilianernes hverdag. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 14.09.2020 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Carmina Carvalheiro
2 Mandag 21.09.2020 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Carmina Carvalheiro
3 Mandag 28.09.2020 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Carmina Carvalheiro
Se alle Se færre
Underviser

Carmina Carvalheiro

Uddannelse: Carmina er uddannet gymnasielærer med musikvidenskab som linjefag.

Undervisningserfaring: Carmina har over 10 års undervisningserfaring både fra Portugal og Danmark. Hun har været ansat ved FOF København siden 2010, og ligeledes ved Tove Ditlevsen skole (København), hvor hun har undervist i modersmålsundervisning siden 2010.