Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Lær portugesisk hos FOF København

Europæisk portugisisk - niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til portugisisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Portugal, hvor du ønsker at begå dig på simpelt portugisisk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik. Undervejs vil du også få et indblik i den portugisiske kultur.

Hvem er målgruppen?

Europæisk portugisisk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt, og som har sproglige forudsætninger svarende til omkring en sæsons begynderundervisning. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger. Vil du vide mere om niveauet på kurset? 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.09.2020 19:00-20:40 Lyngby, Jernbanepladsen Carmina Carvalheiro
2 Tirsdag 15.09.2020 19:00-20:40 Lyngby, Jernbanepladsen Carmina Carvalheiro
3 Tirsdag 22.09.2020 19:00-20:40 Lyngby, Jernbanepladsen Carmina Carvalheiro
Se alle Se færre
Underviser

Carmina Carvalheiro

Uddannelse: Carmina er uddannet gymnasielærer med musikvidenskab som linjefag.

Undervisningserfaring: Carmina har over 10 års undervisningserfaring både fra Portugal og Danmark. Hun har været ansat ved FOF København siden 2010, og ligeledes ved Tove Ditlevsen skole (København), hvor hun har undervist i modersmålsundervisning siden 2010.