Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Lær portugesisk hos FOF København

Europæisk portugisisk - niveau B1

Har du allerede kendskab til portugisisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i europæisk portugisisk niveau A2 eller A2+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus lærer du at læse og forstå forskellige korte tekster, fx avisartikler og små historier. Dit ordforråd forbedres yderligere, og vi fokuserer særligt på udtalen, så du kan udtrykke dig klart og præcist i en samtale. Vi øver os i at tale om dagligdags emner og aktuelle begivenheder.

Den grundlæggende grammatik har du styr på, så vi skruer sværhedsgraden op efter behov. Undervejs taler vi om den portugisiske kultur, og du får indblik i fx traditioner, vaner, og dagliglivet i Portugal.

Hvem er målgruppen?

Europæisk portugisisk niveau B1 er for dig, som forstår sammenhængende samtaler og oplæg og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Teresa Maltez
2 Onsdag 09.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Teresa Maltez
3 Onsdag 16.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Teresa Maltez
Se alle Se færre
Underviser

Teresa Maltez

Uddannelse: Jeg har en master i Advanced Social Work.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i forskellige regi. Bl.a. har jeg undervist som portugisisk sprogunderviser i modersmålsprogrammet ved Københavns Kommune, Tove Ditlevsen Skolen, som spanskunderviser ved en teknologisk skole og gymnasium, og derudover har jeg arbejdet som freelanceunderviser i spansk og portugisisk.
I 2008 til 2009 har jeg undervist ved et uddannelsesprogram for voksne studerende, hvor jeg underviste i emner relateret til kunst og socialvidenskab (Fine Arts and Social Sciences).