Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i spansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Derfor lægges der især vægt på at optræne god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, fx til rejsebrug i Spanien eller Latinamerika.

Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 15.09.2020-02.02.2021
  • Adresse KBH K, Fiolstræde
    Fiolstræde 44
    1171 København K
  • Lokale Lok.2, 3.sal tv.
  • Bemærkninger Dette hold er for dig som har lidt kendskab til spansk i forvejen, men som ikke er helt nybegynder. Kontakt underviser for mere information. Undervisers eget kompendie købes kontant af underviser første mødegang. Pris 100 kr.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 15.09.2020 16:30-18:10 KBH K, Fiolstræde Gilberto Ludvigsen
2 Tirsdag 22.09.2020 16:30-18:10 KBH K, Fiolstræde Gilberto Ludvigsen
3 Tirsdag 29.09.2020 16:30-18:10 KBH K, Fiolstræde Gilberto Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

Gilberto Ludvigsen

Uddannelse: Cand.mag. i undervisning med speciale i engelsk ved Institute of Foreign Languages, Havana, Cuba.
Derudover er jeg uddannet i Spansk for udlændinge.

Undervisningserfaring: Fra 2002 har jeg været ansat som modersmålslærer i spansk ved Uddannelses- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, og ligeledes som underviser i spansk hos FOF.

Andet: Spansk er mit modersmål, som jeg elsker at lære fra mig! Derudover har jeg lavet frivilligt arbejde i Indien, underviser børn i Kongelunden flygtningecenter og er freelance tolk.
Jeg træffes bedst pr. tlf. hverdag ml. 19-20.