Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i spansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Derfor lægges der især vægt på at optræne god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, fx til rejsebrug i Spanien eller Latinamerika.

Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 07.09.2020-25.01.2021
  • Adresse Skolen på Nyelandsvej
    Nyelandsvej 23
    2000 Frederiksberg
  • Lokale Lok.86, bygning C
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer: Vi bruger følgende to bøger: 1) Nuevo Prisma A1. Libro del Alumno. Edición Ampliada. Editorial Edinumen. 2) Nuevo Prisma A1. Libro de Ejercicios. Edición Ampliada. Editorial Edinumen. NB: bøgerne skal være Edición Ampliada (extended edition). Bøgerne kan fx købes på Amazon.com eller Saxo.dk. De kan også bestilles i klassen første mødegang.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Keren Rojas Álvarez
2 Mandag 14.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Keren Rojas Álvarez
3 Mandag 21.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Keren Rojas Álvarez
Se alle Se færre
Underviser

Keren Rojas Álvarez

Uddannelse: Jeg har en kandidat i Journalistik fra Tsinghua Universitet i Kina, og er uddannet sprog- og litteraturlærer fra
Universidad Estatal a Distancia, Costa Rica. Min bachelor er i Klassisk Filologi fra Universidad de Costa Rica.

Andre faglige kvalifikationer: I 2013 arbejdede jeg som Journalist på China Files i Kina. Jeg har også studeret forskellige sprog som engelsk, fransk og kinesisk 2001 – 2014.

Undervisningserfaring: 
Jeg har 10 års undervisningerfaring med spansk i folkeskolen, gymnasiet og universitet i Costa Rica samt Københavns sprogskole.