Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i spansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Derfor lægges der især vægt på at optræne god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, fx til rejsebrug i Spanien eller Latinamerika.

Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.09.2020 17:00-18:40 KBH V, Humletorvet Mónica Moreno
2 Onsdag 09.09.2020 17:00-18:40 KBH V, Humletorvet Mónica Moreno
3 Onsdag 16.09.2020 17:00-18:40 KBH V, Humletorvet Mónica Moreno
Se alle Se færre
Underviser

Mónica Moreno

Uddannelse: Spansklærer for udlændinge, Universidad de Salamanca, España

Andre faglige kvalifikationer: Pædagoguddannelse, København

Undervisningserfaring: Mange års erfaring med privat undervisning i spansk for udlændinge i Spanien og i København. Flere års erfaring som underviser hos Villaro sprog. Erfaring med intensive undervisningsforløb.

Andet: Jeg har boet i København i 24 år og taler flydende dansk. Min undervisning er præget af mit engagement, lyst til at undervise og til at hjælpe deltagerne. Jeg finder det utrolig spændende at formidle mit modersmål og kultur og opleve elevernes fremskridt.