Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i spansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Derfor lægges der især vægt på at optræne god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, fx til rejsebrug i Spanien eller Latinamerika.

Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Randall Hoyos Mendoza
2 Mandag 14.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Randall Hoyos Mendoza
3 Mandag 21.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Randall Hoyos Mendoza
Se alle Se færre
Underviser

Randall Hoyos Mendoza

Uddannelse:
MA-studerende på Københavns Universitet (pædagogik og spansk).
Uddannet folkeskolelærer med speciale i idræt og spansk kultur og sprog fra Universidad Nacional de Sevilla.
BA som interkulturel socialarbejder specialiseret i multikulturel kommunikation, integration og kommunikation ved universitetet i Sevilla og Junta de Andalucia.

Undervisningserfaring: Jeg er aftenskoleunderviser for unge og voksne i spansk for FOF, og underviser i spansk og kultur for udvekslingstuderende fra Texas Tech University i Sevilla. Derudover er jeg spansk- og engelsklærer for børn og unge som efterskolehjælp i Sevilla og København.

Andet: Jeg er frivillig sportsinstruktør og underviser spansk og kultur i peruviansk folkedans i foreningen Peruvians in Denmark.