Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i spansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Derfor lægges der især vægt på at optræne god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, fx til rejsebrug i Spanien eller Latinamerika.

Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.09.2020 18:45-20:25 Lyngby, Jernbanepladsen Rosa Isabel Cuc
2 Tirsdag 15.09.2020 18:45-20:25 Lyngby, Jernbanepladsen Rosa Isabel Cuc
3 Tirsdag 22.09.2020 18:45-20:25 Lyngby, Jernbanepladsen Rosa Isabel Cuc
Se alle Se færre
Isabel Cuc underviser hos FOF København
Underviser

Rosa Isabel Cuc

Opvokset i en traditionel mayafamilie i Campeche i det sydlige Mexico. I Mexico City, hun tog en BA i spansk sprog og litteratur og en MA i latinamerikastudier fra Universidad Autónoma de México i Mexico City, der er et af Latinamerikas største og ældste universiteter.

Isabel har arbejdet mange år som gymnasielærer i spansk og litteratur i Mexico City samt på universiteter i Mozambique og Nicaragua. Dertil har hun i adskillige år undervist udlændinge i spansk i både Mexico og Danmark. Hun har boet i Danmark i to perioder siden 2001. Hun er meget interesseret i spansk og latinamerikansk kultur, og hun inddrager litteratur, film, musik, dans og meget andet i sin undervisning.

Derudover er Isabel også danselærer i salsa og  latino mix. Hun er uddannet i moderne dans i Mexico City og siden 2002 har hun været lærer i latinamerikanske rytmer: salsa, merengue og mambo. Under kunstnernavnet Laisa har hun lavet forskellige koreografier i Mexico, Mellemamerika, Mozambique og Danmark.

Læs mere på cucrisa.wixsite.com/laisa