Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i spansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Derfor lægges der især vægt på at optræne god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, fx til rejsebrug i Spanien eller Latinamerika.

Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Ruben Lopez Vazquez
2 Tirsdag 15.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Ruben Lopez Vazquez
3 Tirsdag 22.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Ruben Lopez Vazquez
Se alle Se færre
Underviser

Ruben Lopez Vazquez

Uddannelse: Landskabsarkitekt (Msc) og Landbrugsingenør (BSc).

Faglige kvalifikationer: Jeg er spanier og underviser hos FOF i mit modersmål. Min undervisning tager udgangspunkt i mit eget kendskab til fremmedsprog. Jeg har selv lært fransk, engelsk, dansk og tysk, hvilket har givet mig en bedre forståelse for læreprocesserne omkring sprogundervisning. Jeg har både undervist tyskere og hollændere i spansk, mens jeg studerede i udlandet. Udover spansk er jeg vokset op med catalansk og gallicisk, og jeg har et stort kendskab til spansk geografi og kultur.

Andet: Jeg interesserer mig for rejser og fotografi og har derudover en stor interesse for botanik og naturen.