Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Spanien og Sydamerika, hvor du ønsker at begå dig på simpelt spansk med nogle centrale gloser.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik igennem dialogøvelser eller oplæg. Repetition og grammatik inddrages efter behov. Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A1+ er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt, og har kundskaber svarende til en sæsons undervisning. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 11.09.2020-12.02.2021
  • Adresse KBH K, Fiolstræde
    Fiolstræde 44
    1171 København K
  • Lokale Lok.7, 3.sal tv.
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Aula Internacional 2 Nueva Edición. ISBN: 9788415640103. Forlag: Difusión. Forfatter(e): Jaime Corpas m.fl. Kan evt. købes her: På nettet eller hos Academic Books på City Campus / Øster Farimagsgade 5A / 1353 København K / Telefonnr.: 44 22 38 35 / ku-city@academicbooks.dk. Derudover udleveres fotokopier & artikler på kurset eller der fremsendes materiale pr. mail, som deltagerne selv skal printe ud og medbringe.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 11.09.2020 10:00-11:40 KBH K, Fiolstræde Marisol LLoréns Soriano
2 Fredag 18.09.2020 10:00-11:40 KBH K, Fiolstræde Marisol LLoréns Soriano
3 Fredag 02.10.2020 10:00-11:40 KBH K, Fiolstræde Marisol LLoréns Soriano
Se alle Se færre
Underviser

Marisol LLoréns Soriano

Uddannelse: Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring / Serviceøkonom / Turistleder.

Andre faglige kvalifikationer: Marketing, Salg, kundeservice, rejsearrangør, tolkebistand, passageragent.

Undervisningserfaring: Privatundervisning i grupper i forskellige størrelser og på såvel basis, mellem, og avanceret niveau samt forretningsspansk i henholdsvis Danmark og England.