Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Spanien og Sydamerika, hvor du ønsker at begå dig på simpelt spansk med nogle centrale gloser.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik igennem dialogøvelser eller oplæg. Repetition og grammatik inddrages efter behov. Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A1+ er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt, og har kundskaber svarende til en sæsons undervisning. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 07.09.2020-25.01.2021
  • Adresse Skolen på Nyelandsvej
    Nyelandsvej 23
    2000 Frederiksberg
  • Lokale Lok.78, bygning C
  • Bemærkninger Holdet er et konversationshold, hvor der primært er fokus på lettere samtale på spansk. Undervisningsmateriale: Hoy hablamos de, temas i actividades y tareas para la clase de español. Isbn del libro : 978-84-9848-405-2. Underviser indkøber for hele holdet, kontakt underviser ved spørgsmål til dette.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Randall Hoyos Mendoza
2 Mandag 14.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Randall Hoyos Mendoza
3 Mandag 21.09.2020 19:00-20:40 Skolen på Nyelandsvej Randall Hoyos Mendoza
Se alle Se færre
Underviser

Randall Hoyos Mendoza

Uddannelse:
MA-studerende på Københavns Universitet (pædagogik og spansk).
Uddannet folkeskolelærer med speciale i idræt og spansk kultur og sprog fra Universidad Nacional de Sevilla.
BA som interkulturel socialarbejder specialiseret i multikulturel kommunikation, integration og kommunikation ved universitetet i Sevilla og Junta de Andalucia.

Undervisningserfaring: Jeg er aftenskoleunderviser for unge og voksne i spansk for FOF, og underviser i spansk og kultur for udvekslingstuderende fra Texas Tech University i Sevilla. Derudover er jeg spansk- og engelsklærer for børn og unge som efterskolehjælp i Sevilla og København.

Andet: Jeg er frivillig sportsinstruktør og underviser spansk og kultur i peruviansk folkedans i foreningen Peruvians in Denmark.