Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Spanien og Sydamerika, hvor du ønsker at begå dig på simpelt spansk med nogle centrale gloser.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik igennem dialogøvelser eller oplæg. Repetition og grammatik inddrages efter behov. Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A1+ er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt, og har kundskaber svarende til en sæsons undervisning. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 08.09.2020-26.01.2021
  • Adresse Lyngby, Jernbanepladsen
    Jernbanepladsen 14, 1.sal
    2800 Kongens Lyngby
  • Lokale Lok.1
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Nuevo Español en marcha. https://www.amazon.com/Nuevo-Espanol-Marcha-Basico-2014-02-26/dp/B0182Q8N02/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=espa%C3%B1ol+en+marcha+a1+a+2&qid=1591375322&s=books&sr=1-2 .

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.09.2020 17:00-18:40 Lyngby, Jernbanepladsen Rosa Isabel Cuc
2 Tirsdag 15.09.2020 17:00-18:40 Lyngby, Jernbanepladsen Rosa Isabel Cuc
3 Tirsdag 22.09.2020 17:00-18:40 Lyngby, Jernbanepladsen Rosa Isabel Cuc
Se alle Se færre
Isabel Cuc underviser hos FOF København
Underviser

Rosa Isabel Cuc

Opvokset i en traditionel mayafamilie i Campeche i det sydlige Mexico. I Mexico City, hun tog en BA i spansk sprog og litteratur og en MA i latinamerikastudier fra Universidad Autónoma de México i Mexico City, der er et af Latinamerikas største og ældste universiteter.

Isabel har arbejdet mange år som gymnasielærer i spansk og litteratur i Mexico City samt på universiteter i Mozambique og Nicaragua. Dertil har hun i adskillige år undervist udlændinge i spansk i både Mexico og Danmark. Hun har boet i Danmark i to perioder siden 2001. Hun er meget interesseret i spansk og latinamerikansk kultur, og hun inddrager litteratur, film, musik, dans og meget andet i sin undervisning.

Derudover er Isabel også danselærer i salsa og  latino mix. Hun er uddannet i moderne dans i Mexico City og siden 2002 har hun været lærer i latinamerikanske rytmer: salsa, merengue og mambo. Under kunstnernavnet Laisa har hun lavet forskellige koreografier i Mexico, Mellemamerika, Mozambique og Danmark.

Læs mere på cucrisa.wixsite.com/laisa