Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Spanien og Sydamerika, hvor du ønsker at begå dig på simpelt spansk med nogle centrale gloser.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik igennem dialogøvelser eller oplæg. Undervejs vil du også få indblik i den spanske og latinamerikanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle sætringer når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. I et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd kan du også føre enkle samtaler. Du kan skrive meget korte tekster, fx postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 18.09.2020-05.02.2021
  • Adresse KBH K, Fiolstræde
    Fiolstræde 44
    1171 København K
  • Lokale Lok.4, 3.sal tv.
  • Bemærkninger Dette hold er for dig som har lidt kendskab til spansk i forvejen, men som ikke er helt nybegynder. Kontakt underviser for mere information.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 18.09.2020 12:00-13:40 KBH K, Fiolstræde Gilberto Ludvigsen
2 Fredag 25.09.2020 12:00-13:40 KBH K, Fiolstræde Gilberto Ludvigsen
3 Fredag 02.10.2020 12:00-13:40 KBH K, Fiolstræde Gilberto Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

Gilberto Ludvigsen

Uddannelse: Cand.mag. i undervisning med speciale i engelsk ved Institute of Foreign Languages, Havana, Cuba.
Derudover er jeg uddannet i Spansk for udlændinge.

Undervisningserfaring: Fra 2002 har jeg været ansat som modersmålslærer i spansk ved Uddannelses- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, og ligeledes som underviser i spansk hos FOF.

Andet: Spansk er mit modersmål, som jeg elsker at lære fra mig! Derudover har jeg lavet frivilligt arbejde i Indien, underviser børn i Kongelunden flygtningecenter og er freelance tolk.
Jeg træffes bedst pr. tlf. hverdag ml. 19-20.