Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Spanien og Sydamerika, hvor du ønsker at begå dig på simpelt spansk med nogle centrale gloser.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik igennem dialogøvelser eller oplæg. Undervejs vil du også få indblik i den spanske og latinamerikanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle sætringer når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. I et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd kan du også føre enkle samtaler. Du kan skrive meget korte tekster, fx postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 08.10.2020-04.03.2021
  • Adresse Gladsaxe Skole
    Gladsaxe Møllevej 127
    2860 Søborg
  • Lokale Lok.1
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer: Vi bruger følgende to bøger: 1) Nuevo Prisma A1. Libro del Alumno. Edición Ampliada. Editorial Edinumen. 2) Nuevo Prisma A1. Libro de Ejercicios. Edición Ampliada. Editorial Edinumen. NB: bøgerne skal være Edición Ampliada (extended edition). Bøgerne kan fx købes på Amazon.com eller Saxo.dk. De kan også bestilles i klassen første mødegang.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.10.2020 17:00-18:40 Gladsaxe Skole Keren Rojas Álvarez
2 Torsdag 22.10.2020 17:00-18:40 Gladsaxe Skole Keren Rojas Álvarez
3 Torsdag 29.10.2020 17:00-18:40 Gladsaxe Skole Keren Rojas Álvarez
Se alle Se færre
Underviser

Keren Rojas Álvarez

Uddannelse: Jeg har en kandidat i Journalistik fra Tsinghua Universitet i Kina, og er uddannet sprog- og litteraturlærer fra
Universidad Estatal a Distancia, Costa Rica. Min bachelor er i Klassisk Filologi fra Universidad de Costa Rica.

Andre faglige kvalifikationer: I 2013 arbejdede jeg som Journalist på China Files i Kina. Jeg har også studeret forskellige sprog som engelsk, fransk og kinesisk 2001 – 2014.

Undervisningserfaring: 
Jeg har 10 års undervisningerfaring med spansk i folkeskolen, gymnasiet og universitet i Costa Rica samt Københavns sprogskole.