Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A2+

Har du allerede et grundlæggende kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A2?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øger du dit ordforråd og forbedrer dine talefærdigheder, når vi læser lette bøger, korte tekster, hører sange og kigger på billeder sammen. Vi fokuserer på hverdagssprog, så du er klædt på til at begå dig i dagligdagssituationer i Spanien og i Latinamerika.

Vi laver dialogøvelser, rollespil og øver oplæg, hvor du lærer at formulere dig om personlige oplevelser og indtryk. Vi fortsætter med at gennemgå grammatikken. Undervejs vil du også få yderligere indblik i den spanske og sydamerikanske kultur

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A2+ er for dig, som kan forstå hovedindholdet i almindelige dagligdags emner, hvor sproget er klart og præcist, og du kan deltage aktivt i en samtale. Du forstår hovedindholdet i radio- og tv-udsendelser, der berører aktuelle emner, hvis der tales langsomt og tydeligt, og du lærer, at udtrykke dig og forklare indholdet. Du forstår tekster, der er skrevet i dagligdags sprog eller er arbejdsrelateret. Du kan selv udfærdige enkle typer af breve, fx takkekort eller en invitation. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 08.09.2020-26.01.2021
  • Adresse Skolen på Nyelandsvej
    Nyelandsvej 23
    2000 Frederiksberg
  • Lokale Lok.86, bygning C
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Aula Internacional 2 Nueva Edición. ISBN: 9788415640103. Forlag: Difusión. Forfatter(e): Jaime Corpas m.fl. Kan evt. købes her: På nettet eller hos Academic Books på City Campus / Øster Farimagsgade 5A / 1353 København K / Telefonnr.: 44 22 38 35 / ku-city@academicbooks.dk. Derudover udleveres fotokopier & artikler på kurset eller der fremsendes materiale pr. mail, som deltagerne selv skal printe ud og medbringe.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Marisol LLoréns Soriano
2 Tirsdag 15.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Marisol LLoréns Soriano
3 Tirsdag 22.09.2020 17:00-18:40 Skolen på Nyelandsvej Marisol LLoréns Soriano
Se alle Se færre
Underviser

Marisol LLoréns Soriano

Uddannelse: Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring / Serviceøkonom / Turistleder.

Andre faglige kvalifikationer: Marketing, Salg, kundeservice, rejsearrangør, tolkebistand, passageragent.

Undervisningserfaring: Privatundervisning i grupper i forskellige størrelser og på såvel basis, mellem, og avanceret niveau samt forretningsspansk i henholdsvis Danmark og England.