Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A2+

Har du allerede et grundlæggende kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A2?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øger du dit ordforråd og forbedrer dine talefærdigheder, når vi læser lette bøger, korte tekster, hører sange og kigger på billeder sammen. Vi fokuserer på hverdagssprog, så du er klædt på til at begå dig i dagligdagssituationer i Spanien og i Latinamerika.

Vi laver dialogøvelser, rollespil og øver oplæg, hvor du lærer at formulere dig om personlige oplevelser og indtryk. Vi fortsætter med at gennemgå grammatikken. Undervejs vil du også få yderligere indblik i den spanske og sydamerikanske kultur

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A2+ er for dig, som kan forstå hovedindholdet i almindelige dagligdags emner, hvor sproget er klart og præcist, og du kan deltage aktivt i en samtale. Du forstår hovedindholdet i radio- og tv-udsendelser, der berører aktuelle emner, hvis der tales langsomt og tydeligt, og du lærer, at udtrykke dig og forklare indholdet. Du forstår tekster, der er skrevet i dagligdags sprog eller er arbejdsrelateret. Du kan selv udfærdige enkle typer af breve, fx takkekort eller en invitation. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 10.09.2020 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Ruben Lopez Vazquez
2 Torsdag 17.09.2020 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Ruben Lopez Vazquez
3 Torsdag 24.09.2020 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Ruben Lopez Vazquez
Se alle Se færre
Underviser

Ruben Lopez Vazquez

Uddannelse: Landskabsarkitekt (Msc) og Landbrugsingenør (BSc).

Faglige kvalifikationer: Jeg er spanier og underviser hos FOF i mit modersmål. Min undervisning tager udgangspunkt i mit eget kendskab til fremmedsprog. Jeg har selv lært fransk, engelsk, dansk og tysk, hvilket har givet mig en bedre forståelse for læreprocesserne omkring sprogundervisning. Jeg har både undervist tyskere og hollændere i spansk, mens jeg studerede i udlandet. Udover spansk er jeg vokset op med catalansk og gallicisk, og jeg har et stort kendskab til spansk geografi og kultur.

Andet: Jeg interesserer mig for rejser og fotografi og har derudover en stor interesse for botanik og naturen.