Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A1 eller A1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus lærer du at læse og forstå forskellige korte tekster, fx avisartikler og små historier. Dit ordforråd forbedres yderligere, og vi øver udtalen, så du kan udtrykke dig klart og præcist i en samtale. Samtalefærdigheder bliver vægtet højest og du får gradvist større ordforråd og mere sikkerhed i lette samtaler om hverdagssituationer. Vi øver os i at tale om dagligdagsemner og aktuelle begivenheder.

Vi laver øvelser, hvor du lærer at formulere dig om en masse forskellige emner. Der arbejdes også videre med grammatikken og tider. Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og sydamerikanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A2 er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du evner at skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 10.09.2020 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Paco Fernández
2 Torsdag 17.09.2020 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Paco Fernández
3 Torsdag 24.09.2020 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Paco Fernández
Se alle Se færre

Paco Fernández