Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A1 eller A1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus lærer du at læse og forstå forskellige korte tekster, fx avisartikler og små historier. Dit ordforråd forbedres yderligere, og vi øver udtalen, så du kan udtrykke dig klart og præcist i en samtale. Samtalefærdigheder bliver vægtet højest og du får gradvist større ordforråd og mere sikkerhed i lette samtaler om hverdagssituationer. Vi øver os i at tale om dagligdagsemner og aktuelle begivenheder.

Vi laver øvelser, hvor du lærer at formulere dig om en masse forskellige emner. Der arbejdes også videre med grammatikken og tider. Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og sydamerikanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A2 er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du evner at skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 09.09.2020-12.05.2021
  • Adresse Lyngby, Jernbanepladsen
    Jernbanepladsen 14, 1.sal
    2800 Kongens Lyngby
  • Lokale Lok.8
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Aula Internacional 2 Nueva Edición. ISBN: 9788415640103. Forlag: Difusión. Forfatter(e): Jaime Corpas m.fl. Kan evt. købes her: På nettet eller hos Academic Books på City Campus / Øster Farimagsgade 5A / 1353 København K / Telefonnr.: 44 22 38 35 / ku-city@academicbooks.dk. Derudover udleveres fotokopier & artikler på kurset eller der fremsendes materiale pr. mail, som deltagerne selv skal printe ud og medbringe.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.09.2020 10:00-11:40 Lyngby, Jernbanepladsen Marisol LLoréns Soriano
2 Onsdag 16.09.2020 10:00-11:40 Lyngby, Jernbanepladsen Marisol LLoréns Soriano
3 Onsdag 23.09.2020 10:00-11:40 Lyngby, Jernbanepladsen Marisol LLoréns Soriano
Se alle Se færre
Underviser

Marisol LLoréns Soriano

Uddannelse: Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring / Serviceøkonom / Turistleder.

Andre faglige kvalifikationer: Marketing, Salg, kundeservice, rejsearrangør, tolkebistand, passageragent.

Undervisningserfaring: Privatundervisning i grupper i forskellige størrelser og på såvel basis, mellem, og avanceret niveau samt forretningsspansk i henholdsvis Danmark og England.