Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau B1

Kan du allerede tale og forstå spansk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at udtrykke dig? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A2/A2+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi især med din mundtlige udtryksfærdighed gennem samtaleøvelser, hvor du lærer at formidle dine synspunkter om forskellige emner på et rimeligt niveau. Vi arbejder også med at referere indholdet af de tekster og artikler, vi læser.

Undervejs får du også samtaletræning over emner og situationer fra hverdagen, og får evner til at skrive enkle tekster om relevante emner. Vi fortsætter med at gennemgå grammatikken som supplement til læringen. Du vil også få et indblik i den spanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau B1 er for dig, der forstår hovedindholdet i dagligdagsemner samt udsendelser i radio og tv, hvor der tales klart og tydeligt. Du forstår tekster i hverdagssprog eller med relation til dit arbejde. Du kan klare de fleste situationer, der opstår ved rejser i Spanien og Latinamerika. Du kan indgå uforberedt i samtaler om hverdagsemner og kan fortælle en historie eller give et kort resumé af en bog eller film. Du kan skrive en enkel og sammenhængende tekst samt personlige breve, hvor du beskriver oplevelser og indtryk.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 09.09.2020-07.04.2021
  • Adresse KBH K, Fiolstræde
    Fiolstræde 44
    1171 København K
  • Lokale Lok.7, 3.sal tv.
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer: Aula Internacional 2, NUEVA EDICION. Editorial Difusion. Bogen kan købes her: https://www.difusion.com/en/catalogue/methods/adults/aula-internacional-nueva-edicion/aula-internacional-2-nueva-edicion

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.09.2020 09:30-11:10 KBH K, Fiolstræde Ignacio Pastor Gutiérrez
2 Onsdag 16.09.2020 09:30-11:10 KBH K, Fiolstræde Ignacio Pastor Gutiérrez
3 Onsdag 23.09.2020 09:30-11:10 KBH K, Fiolstræde Ignacio Pastor Gutiérrez
Se alle Se færre
Underviser

Ignacio Pastor Gutiérrez

Uddannelse: Jeg har en kandidat i spansk som fremmedsprog fra Universidad de Granada, Spanien, og er certificeret eksaminator i spansk som fremmedsprog (DELE).

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har også en uddannelse som oversætter og tolk i engelsk.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i mange år på forskellige niveauer fra begynder op til avanceret. I min undervisning er der plads til at lave fejl, og at vi har det sjovt, sådan synes jeg, at man bedst lærer et fremmedsprog. Og selvfølgelig at snakke en masse spansk!