Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Lær spansk hos FOF København

Spansk - niveau B2

Kan du allerede tale og forstå spansk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at udtrykke dig? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau B1/B1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi især med dine mundtlige udtryksfærdigheder gennem samtaleøvelser, hvor du lærer at give udtryk for dine synspunkter om forskellige emner på et rimeligt niveau. Vi arbejder også med at referere indholdet af de tekster og artikler, som vi læser.

Undervejs får du også samtaletræning over emner og situationer fra hverdagen, og du får evner til at skrive enkle tekster om emner, der interesserer dig. Vi fortsætter med at gennemgå grammatikken som supplement til læringen. Undervejs vil du også få et indblik i den spanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau B2 er for dig, der forstår indholdet i dagligdagsemner samt udsendelser i radio og tv, hvor der tales klart og tydeligt. Du forstår tekster i hverdagssprog eller med relation til dit arbejde. Du kan klare de fleste situationer, der opstår ved rejser i Spanien og Latinamerika. Du kan indgå uforberedt i samtaler om hverdagsemner og kan fortælle en historie eller give et kort resumé af en bog eller film. Du kan skrive en enkel og sammenhængende tekst samt personlige breve, hvor du beskriver oplevelser og indtryk.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.09.2020 10:00-11:40 KBH K, Fiolstræde Rasmus Brix Jacobsen
2 Onsdag 16.09.2020 10:00-11:40 KBH K, Fiolstræde Rasmus Brix Jacobsen
3 Onsdag 23.09.2020 10:00-11:40 KBH K, Fiolstræde Rasmus Brix Jacobsen
Se alle Se færre
Underviser Rasmus Brix hos FOF København
Underviser

Rasmus Brix Jacobsen

Uddannelse: Cand.mag. i litteraturvidenskab og spansk.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har rejst og studeret i Spanien, og så har jeg arbejdet med kulturformidling på den danske ambassade i Madrid.

Undervisningserfaring: 3 år som spanskunderviser på aftenskole.