Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Gavlmalerier – cykeltur med FOF København

Gavlmalerier i byen – på cykeltur med Frederik Lindskov

Vil man opleve street art og gavlmalerier i verdensklasse, er alt man behøver en cykel, for i København er der efterhånden en storslået gavludsmykning på hvert et gadehjørne.

Vi krydser Nørrebro, Nordvest, Frederiksberg og Vesterbro i jagten på byens mest vellykkede udsmykning. Samtidig hører vi om stilartens udvikling gennem de sidste 20 år og ser eksempler på danske og udenlandske stjerner.

Foto: Trine Syvertsen, Wikimedia Commons

 

Information

  • Dato 09.05.2022-09.05.2022
  • Adresse Nørrebro Station
  • Lokale Ved Føtex
  • Bemærkninger Turen er ikke for gangbesværede.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.05.2022 12:00-14:00 Nørrebro Station Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.