Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Cykelture med FOF København: Havneringen

Havneringen rundt – på cykeltur med Frederik Lindskov

Næsten al københavnsk byudvikling de seneste 10 år er sket langs vandet mellem Nordhavn og Sydhavn. Vi starter cykelturen med havbrise i håret ved Inderhavnsbroen i Nyhavn og cykler mod Sydhavn via Slotholmen og Bymilen.

Vi kører til Amagersiden ved Slusen og tilbage til startstedet over Nokken, Islands Brygge og Christianshavn. Undervejs stopper vi op ved en stribe udvalgte destinationer og hører om de forskellige bygninger og byrum. Bl.a. BLOX og Lille Langebro, Bølgen og Per Kirkebys skulpturer ved Nykredit, det nyistandsatte KB32 ved Bymilen, BIGs kaktustårne ved Dybbølsbro, Allerhuset på Havneholmen samt områdets nye skulptur af Gillian Wearing og »Ørkenfortet« på Christianshavn. Vi slutter turen, hvor vi begyndte, tæt på Broens gadekøkken.

På cykeltur med Frederik Lindskov

København er en cykelby. Dagligt krydser flere cyklister end biler indre by og hele tiden opstår ny cykelinfrastruktur. På en række cykelture tager arkitekturguide Frederik Lindskov os med rundt i byen set fra cykelstyret. På cykel kan vi krydse bydele og se byen i større linjer.

Bemærk: Al færdsel er på eget ansvar.

Praktiske oplysninger

Varighed: ca. 2 timer afhængigt af dagsformen og trafikken.

Distance: ca. 12 km.

Startsted: Inderhavnsbroen (i Havnegade).

Slutsted: Inderhavnsbroen (Christianshavnssiden).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.05.2022 12:00-14:00 Inderhavnsbroen Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.