Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her

BaseCamp og Bondebyen i Lyngby

Bondebyen i Lyngby er en af de bedst bevarede landsbyer på Sjælland med stråtækte bindingsværkhuse og anekdoter tilhørende hvert et hus og hvert et gadehjørne.

Nu har Lyngby fået endnu et unikt landsbymiljø – denne gang i form af arkitekttegnede studie- og seniorboliger formet som en gigantisk slange i landskabet med offentlig adgang – på taget.

Kom med og se den nye og den gamle by i byen.

Mødested og slutsted

Mødested: BaseCamp, Skovbrynet 26 (lige ved indgangen til området). Slutsted: Torvet i Bondebyen ved caféen Frk. Friis.

Værd at vide

Turen er på 3 km og er ikke for gangbesværede.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 28.03.2022 13:00-15:00 Base Camp Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.