Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Rundvisninger og ture hos FOF København

Oplev DTU

– arkitektoniske perler på stribe

Da man i 1970'erne flyttede DTU til Lundtoftesletten nord for København, startede en ny dansk æra inden for anvendt videnskab. Et enormt område blev skabt af nogle af landets førende arkitekter og spækket med førende vestlig teknologi. Velfærd, uddannelse og forskning skulle gå hånd i hånd.

Her 50 år senere er visionerne lige så store, men området emmer af fortid, snarere end af stateoftheart-videnskab. Netop derfor investerer DTU frem til 2022 mere end 5 mia. kr. i 20 større byggeprojekter, der skal forvandle universitetsområdet til en af verdens førende forskerbyer. Ny arkitektur og topmoderne forskningsfaciliteter skal nu danne rammen om innovative lærings- og studiemiljøer.

Hør om arkitekten Nils Koppels storslåede hovedbygning fra 1970'erne og se, hvordan de nye forskerhuse tager stafetten op. Oplev laboratoriebygningen »Life Science«, det autonome miljø i »Skylab« og det interaktive byggeri »DTU Compute«. Det nye DTU er stedet hvor fortid forvandles til fremtid.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.05.2022 15:00-17:00 DTU bygn.101, indg. A, Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.